keskiviikko 23. toukokuuta 2012

VALLAN IHAN HIRVEETÄ, MUOLIMA SE EI LOPUKKAAN IHAN VIELÄ!


Heräkkee, muolimanloppu tulloo!


Maailmanlopun piti tulla – näin väitti amerikkalainen uskonlahkoradio Family Radio Worldwide – 21.5.2011, ei tullut.

Tuomiopäivän ennustaja
Harold Leirintäalue


Jos samaisen amerikkalaisen radioaseman radiosaarnaajan Harold Campingin korjattua laskelmaa olisi ollut uskominen – koska maailmanloppu ei tullutkaan toukokuussa, laskelmaa täytyi tietenkin korjata – oikean maailmanloppupäivän piti olla perjantaipäivä 21.10.2011. Suunnitelmia olisi ollut turha tehdä tämän pidemmälle. Vaan eipä tullut maailmanloppu, ei.

Kalenterin keskellähän Partaukko 
näyttää ennustajille kieltä!
Seuraava, tällä kertaa mayojen kalenteista ennustettu maailmanlopun päivämäärä on 21. tai 23.12.2012, mutta voi kauheeta, Joulupukki tulee pelottelemaan maailman lapsia vielä ensi Joulunakin, ja seuraavana, ja niin edelleen hamaan maailman tappiin, koska ennustuksen perustana oleva mayakalenteri onkin 200 vuotta nuorempi, kuin oletettu on. Tämän mukaan – jos tieto pitää paikkansa – maailmanloppu tuleekin vasta vuonna 2212!

"Voi tätä riemun päivää, maailmanloppu
ei tulekaan vielä, ainakaan tänne
Xultúniin!"
Sitten iski se jymypaukku: löytyi edellistä vanhempi mayakalenteri. Guatemalassa sijaitsevan Xultúnin mayakaupungin kaivauksilta löytyi huone, jonka seinällä on vanhin nyt tunnettu mayakalenteri, jonka hieroglyfien mukaan maailmanloppu on siirretty ainakin 7.000 vuoden, tai miljardien, jos ei vallan biljoonien, kukaties triljoonien, ehkä jopa kvadriljoonien vuosien päähän, eli maailmanloppu osuu – Ensio Oluen laskelmien mukaan se osuu vuodelle 4.000.000.000.000.300.000.002.012 (neljä kvadriljoonaa kolme miljardia ja kaksituhatta kaksitoista), saattaa olla joku miljardi vuotta yli, tai ali, mutta päivä on 21.12. klo 12:21:12, tai joku muu päivä jotain muuta kuukautta, viikonpäivä on joka tapauksessa keskiviikko ja klo12:21:12 – aikaisintaan miljardin vuoden kuluttua.

Mayakunkun takaahan kurkkaa
ihan selvästi afroamerikkalainen!
Xultúnin hieroglyfit ovat peräisin 800-luvulta jaa (jälkeen ajanlaskun alun), eli ne ovat useita vuosisatoja nuorempia kuin kaarnalle kirjoitetut mayakoodeksit (koodeksi on käsin kirjoitettu kirja, joka on tuotettu myöhäisantiikin ja keskiajan välisenä jaksona).

Voi olla, että maailmanloppu tuleekin jonain muuna viikonpäivänä, kuin keskiviikkona, mutta Ensio Olut on tehnyt, ja moneen kertaan tarkastanut erittäin tarkat laskelmat, ja tietää nyt ihka varmana, että se maailmanlopun päivä on keskiviikko.
Tästä koodeksista Ensio Olut sen laski:
keskiviikko 
klo 12:21:12!


Jos kuitenkin käy niin, että maailmanloppu ei tulekaan keskiviikkona 21.12. vuonna 4.000.000.000.000.000.300.002.012 klo 12:21:12, niin Ensio Oluen täytyy hieman tarkentaa laskelmiaan.

Maailmanloppu Kuusta käsin
Tarkkaa vuotta, tahikka monesko päivä ja mitä kuukautta, Ensio Olut ei viitsi sitten siinä epätodennäköisessä tapauksessa edes ryhtyä laskemaan; niin yksikertaista laskutoimitusta vartenhan maailma on väärällään amerikkalaisia radiopappeja.

Sitten tositarina elävästä elämästä:

Ensio Olut oli valmisbetoniyrittäjävuosinaan -90-luvulla kerran Tampereella yhtiökumppaninsa kanssa ostelemassa sopivaa kuorma-autoa, jonka rungolle voisi asentaa pyörivän 8 kuution betoninkuljetussäiliön.

Sattui eräs tamperelainen käytetyn raskaankaluston myyjä uskomaan kai, että maailmanloppu tulee jo heti seuraavana päivänä, kun kaupatessaan Ensio Oluelle vanhaa täysperävaunullisen puutavarayhdistelmän loppuun ajettua vetoautoa myyntipuheessaan hehkutti:

Vanha tukki-Mersu.
Kuvan auto ei kuulu tähän juttuun,
ja on niin ollen täysin viaton!
”Tällä autolla on ollut vain yksi omistaja, tämä on ollut vahalla kansakoulunopettajattarella kesäautona. Tällä autolla ei ole koskaan poikettu pois asfalttitieltä. Tiukka tarjoushinta tästä loistoyksilöstä – näin hyviä, ja betoniautoksi näin sopivia, on tarjolla harvoin – on 350.000 mk. Eikä tarvitse, kuin runkoa vähän jatkaa, niin betonipytty vaan päälle, ja betonin ajoon! Tämä tarjous on vain sinulle, ja huom, vain tänään!”

Kuvassa on samanlainen betoniauto
ja betonipytty, jonka Ensio Olut osti
Ensio Olut ei uskonut, että maailmanloppu tulisi ennen seuraavaa päivää, eikä ostanut sitä -70-lukulaista, kaikki korpitiet kolunnutta tukki-Mersun reuhua – jota oli, sen lisäksi, että se oli ollut vain ikäneito-kansakoulun opettajattaren kesäautona, käytetty kuulemma vain joskus ihan vähän maitoautona – vaan osti Lahdesta seuraavalla viikolla, koska maailmanloppu ei silloin vieläkään ollut tullut, Lahden Säästöpankin haltuun joutuneen valmiin, hyväkuntoisen, pari vuotta käytetyn Lohjan Betonin väreissä olleen Scania-merkkisen, neliakselisen betoninkuljetusauton, jossa oli 8 m³ pytty valmiiksi päällä, n. 200.000 markalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti